Uddevallakalaset

Om Kalaset

Om kalaset

Sommar, sol och kalasstämning för hela familjen!

Kära Kalasvänner!

Biljettförsäljningen för kvällskonserterna fredag-lördag på Kungstorget är nu öppen. Förra sommaren fick artisterna med publik hela torget att gunga, så räkna med fullt ös när årets artister intar Uddevallakalasets scen 27-28-29 juli.

Med drygt 40 000 besökare mitt i Uddevalla centrum är det kalas under tre härliga dagar. Med massor av musik, knallemarknad, evenemangsområde, stor barnpark och tivoli njuter vi av kalaset tillsammans med nära & kära. I Museiparken finns massor av roliga aktiviteter för barnen, och för ungdomarna är det populära Axels stora Tivoli uppställt på Kampenhof. Den stora knallemarknaden startar vid Kungstorget och går hela Kungsgatan ner till Museiparken.

Från kl 18 fylls Kungstorget med musik med kända artister och Dj´s i kombination med ett serveringsområde och stort restaurangtält på hela 600 kvm. Här njuter vi av sommarkvällen när den är som bäst med härlig musik, god mat och dryck! NYHET FÖR I ÅR - Fri entré på torsdagens allsång, öppen för alla i alla åldrar!

Varmt välkommen till Uddevallas sköna stadsfest, Uddevallakalaset!


Program, aktiviteter och nyheter publiceras löpande på Facebook.
Programmet fylls på efter hand.
Reservation för ev förändringar.

 

 

 

 

Dela på