Uddevallakalaset

Musik Uddevallakalaset

Musikartister Stora Scenen Kungstorget

Här njuter vi av sommaren när den är som bäst med härlig musik, god mat och dryck!
På Kungstorget finns ett stort restaurangtält på hela 600 kvm.
Se hela Kalasprogrammet TORSDAG >>FREDAG >>  |  LÖRDAG >>


Allsångs-Torsdag 27 juli

På torsdagskvällen bjuder Voice of Vocals in till den traditionsenliga allsången, i år med gästartisten Linda Bengtzing.
Pizzeria Napoli firar 50-års jubileum och erbjuder sina goda pizzaslices, glass, dricka och kaffe till försäljning. (Ingen alkoholförsäljning torsdag)

Uddevallakalaset Allsång Linda BengtzingLinda Bengtzing | Fri entré, ingen åldersgräns
Linda är en av våra allra mest omtyckta kvinnliga artister med ett gediget cv i underhållningsbranschen. Förutom 8 tävlingsbidrag i Melodifestivalen har hon gjort musikal, varit programledare i TV, släppt barnbok och medverkat i en mängd tv program och stora som mindre turnéproduktioner. I 2023 års Melodifestival var Linda även programledare i ”För, – och efterfesten” på SVT och SVT play.
Energin är Lindas signum och ingen fest stannar när Linda kliver in på scenen och river av låtar som Alla flickor, Jag ljuger så bra, Värsta schlagern, E de fel på mig och Ett fyrfaldig hurra!

Uddevallakalaset Allsång Voice of Vocals | Fri entré, ingen åldersgräns
Direkt efter Allsången förlänger Voice of Vocals sommarkvällen och ger er en stjärnfylld scenshow med Voice of Vocals - fyra livemusiker och tre artister på scenen. En fartfylld show fylld med låtar att dansa och sjunga med i - och med garanterat hög igenkänningsfaktor på samtliga låtar!

 

Fri entré torsdag
Kolla in alla kalastorsdagens aktiviteter här >>>


Fredag 28 juli

Uddevallakalaset Nanne GrönvallNanne Grönvall | Entré
Nanne Grönvall firar över 35 år som artist med flera hyllade krogshower, omtalad Diggiloo-turné, otaliga musikaler och pjäser, omtyckt programledare i radio och hela tio gånger i Melodifestivalen. Nanne har som ingen annan skrivit in sig i den svenska nöjeshistorien. Med fullt ös och stor glädje har hon gett oss hits som ”Håll Om Mig”, ”Avundsjuk”, ”Den Vilda”, ”Highland” och ”Alexandra”. Förutom de egna hitsen ligger hon bakom Cecilia Vennerstens ”Det Vackraste” och Arvingarnas ”I Do” bland annat. Räkna med fullt drag på scenen när publikfavoriten och folkkära energiknippet Nanne Grönvall uppträder på Uddevallakalaset.

Uddevallakalaset Rocks OffRocks Off  | Entré
Rocks Off har framfört hundratals shower över hela Europa för en ständigt växande entusiastisk fan base. På en Rocks Off-konsert kan du förvänta dig att höra alla The Rolling Stones-klassiker som Honky Tonk Women, Satisfaction, Jumping Jack Flash, Brown Sugar, Start Me Up och många fler! Tony Johnson är bandets obestridliga frontfigur med en personifiering på scen och en röst så nära Mick Jagger, att den kommer att skicka rysningar längs ryggraden såväl som en bluesmunspelsspelare i världsklass!

DJ | Entré

Restauranger på eventområdet Kungstorget: Harrys, Mortens krog och Pizzeria Napoli.
Konsertområdet med servering är öppet kl 18-01.
Entré 160 kr förköp, på plats 200 kr, från 18 år.
Boka din biljett  >>

Kolla in alla kalasfredagens aktiviteter >>>


Lördag 29 juli

Vill du bli en stjärna! | Fri entré, ingen åldersgräns
Nya blivande artister får chansen att framföra en låt på Stora Scenen. Ackompanjemanget står Ingemar Thorell, dalmasen som bor i Uddevalla och har under sin gedigna musik karriär bl.a. lärt kungabarnen att spela piano.

Best of Musicals med Showskolan ShowStage  | Fri entré, ingen åldersgräns
På Uddevallakalaset kommer ensemblen att bjuda på en sång och danskavalkad av det bästa av det mesta från låtar ni alla känner igen från kända musikaler. Vad sägs om låtar från Hairspray, Dirty dancing, En värsting till syster, FAME, Anthem, Pretty Women och Rock of Ages, för att nämna några!

Konsertområdet med servering från kl 18

Uddevallakalaset Moderna TiderModerna Tider | Entré
Moderna Tider är ett av landets mest anlitade party/showband. Efter 15 års turnerande med Gyllene Tiders hits, vi kan väl alla sjunga med till låtar som "Sommartider", " Juni, juli, augusti" och "Flickorna på TV2", så vet bandet precis hur man underhåller en publik och höjer stämningen på en fest. Gör er redo för bästa sortens party på Kungstorget!

 

Uddevallakalaset NoiceNoice | Entré
I en helt ny konserthusproduktion får alla nya och gamla Noice fans uppleva hela historien om bandet med en rockkonsert som garanterat får publiken i extas med låtar som "Du lever bara en gång", "Dolce vita" och "En kväll i tunnelbanan". I år är intresset för Noice större än det har varit någon gång sedan 1981, efter SVT:s dokumentär om bandet som har setts av en miljonpublik samt den hyllade och älskade Noice Rockmusikalen på Cirkus i Stockholm. Under gruppens tidiga år beskrevs man i media som rivaler till Gyllene Tider!

DJ | Entré

Restauranger på eventområdet Kungstorget: Harrys, Mortens krog och Pizzeria Napoli.
Konsertområdet med servering är öppet kl 18-01.
Entré 160 kr förköp, på plats 200 kr, från 18 år.
Boka din biljett >>

Kolla in alla kalaslördagens aktiviteter >>>


Köp biljetter till eventområdet Kungstorget här

Begränsat antal platser, fredag och lördag från kl 18, från 18 år. Platserna erbjuds både sitt och stå platser, ej numrerade. Priser exklusive biljettadministrationskostnad. Eventuella återstående biljetter säljs i entrén, betalning med kort och swish.
Köpta biljetter kan överlåtas, dock inte återbetalas. Om evenemanget behöver ställas in pga ev rådande omständigheter återbetalas biljettinköp.
Hela Uddevallakalasets program >>

Reservation för ev förändringar. 

 

Foto Linda Bengtzing: Peter Knutson, Voice of Vocals: Skoorell, Nanne Grönvall: Caroline Roosmark, Rocks Off: Aki Schadewitz

Dela på