Uddevallakalaset

Program Uddevallakalaset 2022

Program 28-29-30 juli 2022

TORSDAG  |  FREDAG  |  LÖRDAG

Sommar, sol och kalasstämning för hela familjen!

Med bortåt 40 000 besökare mitt i Uddevalla Centrum är det kalas under tre härliga dagar. Uddevallas största folkfest innehåller mängder av helskön atmosfär. Med massor av musik, knallemarknad, restaurangområde, stort lekland och tivoli kan vi också njuta av god mat och dryck tillsammans med våra vänner.

NYHET FÖR I ÅR  Ett evenemangsområde, som öppnar kl 18, fyller Kungstorget med serveringsområde och musikscener av kända artister, trubadurer och DJ. Här njuter vi av sommarkvällen när den är som bäst med härlig musik, god mat och dryck!

Musik på Uddevallakalaset

Kalastält med musik & serveringsområde*

Stora och lilla scenen, Kungstorget med servering av krogarna:  Mortens Krog, Harrys och Pizzeria Napoli samt food trucks. *Entré från kl 18.

Torsdag kl 18-23  |  Kungstorget
På torsdag bjuds det på allsång med Jan Johansen & Kalastjejerna, Playboys kompar och på scen ser vi även Rejhan och Ingemar Thorell. Jan toppar kvällen med att även köra sina mesta & bästa hits genom åren! Läs mer om artisterna »
Entré 75 kr från 18 år

Fredag  kl 18-01  |  Kungstorget
På fredag ställer sig Clara Klingenström på scen, listetta på Svensktoppen i 25 veckor, det blir en helskön stämning som sedan följs upp av Duo Jag, showbandet som tar sig hela vägen in i djupet av rock & popsjälen hos publiken! På torget spelar även DJ & Trubadur under kvällen. Läs mer om artisterna »
150 kr/kväll från 18 år

Lördag kl 18-01  |  Kungstorget
På lördag går det i samma härliga anda när Da Buzz och Dotter äntrar scenen, ett makalöst drag utlovas! På torget spelar även DJ & Trubadur under kvällen. Läs mer om artisterna »
150 kr/kväll från 18 år

Alt 3-dagarsbiljett: 300 kr + biljettavgift för torsdag-fredag-lördag.
Begränsat antal platser.

Boka er biljett här >>


Rock of Ages
Nu rullar rocktåget till Uddevallakalaset! Showskolans Ensemble kommer till Uddevalla kalaset och bjuder på ett smakprov ur musikalen Rock of Ages - en musikal sprängfylld med rockiga världs hits av kända rockriff och powerfyllda ballader från 80-talet.
Fredag Stora scenen kl 16  |  Fri entré 

Vill du bli en stjärna!
Talangstjärnan Rejhan Bellani är konferencier i denna härliga aktivitet där nya blivande artister får chansen att framföra en låt på Stora Scenen. Ackompanjemanget står Ingemar Thorell för som varit kronprinsessan Victoria och de övriga kungabarnens pianolärare. Även internationella artister kommer!
Lördag Stora scenen kl 14-16  |  Fri entré

Trubadurscenen vid Hallmans
Kai Rithchiesse Torsdag kl 16
Sara & Johan Fredag kl 17
Paulina & gänget Lördag kl 17


Uddevallakalaset Tivoli

Axels stora Tivoli

Få fjärilar i magen av barnkaruseller och stora snabba åkattraktioner. Allt för en spännande upplevelse! Eller prova lyckan i roliga spel och lyckohjul.
Alla dagar kl 12-01  |  Kampenhof


Uddevallakalaset barnpark

Kalaskul i Museiparken för barn & ungdom

Barnparken hopp och studs  | Megatrack hinderbana 35m - Den uppblåsbara hinderbanan garanterar spännande lopp, svettiga och roliga stunder i den ultimata utmaningen!  |  Mekanisk tjur - Kliv på tjuren och håll dig kvar längst. | Bungee run - Knyt fast gummibandet, trä på dig selen och börja springa.  | Stora rutschkanan - Klättra upp i rutschkanan och glid ner med kompisarna i full fart. Denna stora rutschkanan innehåller 2 st slides som gör att du kan leka, utmana och tävla med kompisar och se vem som kommer ner först.  Fler aktiviteter kommer.
Lös ett dagspass: 100 kr / dag & barn
Alla dagar kl 12-20  |  Museiparken

Skateboard med Uddevallahem
Testa dina färdigheter på rampen, kanske har du med egen bräda, hjälm och skydd eller så finns det att låna på plats. Skönt skatehäng utlovas!
Alla dagar kl 12-20  |  Museiparken

Trolleriskola med gycklaren Ann
Gör din egen trollstav och lär dig trolleritricks, du får även med dig en folder med tricks som du kan öva på och sen trolla för vänner och familj.
Fredag kl 12-17  |  Museiparken

Musse & Helium med Uddevalla Energi uppträder + pyssel för barn & ungdomar
Efter över 900 000 sålda böcker kommer äntligen de fantastiska syskonmössen till Uddevallakalaset! Det blir ett kul meet and greet med både uppträdanden och pyssel, och givetvis får barnen både krama och ta selfies med mössen.
Lördag kl 13-16 |  Museiparken


Uddevallakalaset knallemarknad

Knallemarknad

Kepsar, hattar, kläder, leksaker, flip-flop, smycken, ballonger, peruker, solglasögon, instrument och godis.
Vill man äta kan man välja bland: donuts, mjukglass, thaimat, oliver, kebab, langos, kycklingrulle, korv, hamburgare, churros, paella, falafel, spansk mat, bubbeltea, crepes, popcorn och sockervadd m.m
Alla dagar kl 10-sent | Kungsgatan - från Kungstorget till Museiparken


 

 

Reservation för ev förändringar.

 

Facebook Pagelike Widget
Dela på