Om Kalaset

Om kalaset

Sommar, sol och kalasstämning för hela familjen!

Välkommen till Uddevallas härliga stadsfest, Uddevallakalaset. Med bortåt 40 000 besökare mitt i Uddevalla Centrum är det kalas under tre sköna dagar.

Uddevallas största folkfest innehåller mängder av skön atmosfär. Med massor av musik, knallemarknad, cirkusshow, lekland och tivoli kan Uddevallaborna njuta av god mat och dryck tillsammans med sina vänner.

Hela Kungsgatan blir ett serverings-område på kvällstid och live musik från 3 scener fyller stan med musik.

Vi är väldigt glada att få presentera Lasse Holm som allsångsledare och ni kommer att få lyssna på mängder av bra musik under dessa dagar. I år kan vi också presentera några kul nyheter såsom Uddevallakalasets Starkaste Man, trialuppvisning i Museiparken, Uddevalla Swimrun och breakdancetävling.

Kalaset drivs utan vinstintresse, så alla pengar som kommer in från kalaspeng och sponsorer går direkt till kalaset och ökar både utbud och kvalitet från år till år.

Att umgås och trivas över åldersgränserna är det som gör Uddevallakalaset till en folkfest och som får Uddevallaborna att komma till centrum för att träffa varandra och känna stolthet och glädje över att bo just i Uddevalla.

Vi ses!
Kent Vikmo | Projektledare Uddevallakalaset

 

Dela på